Un BMW Seria 3 a fost îmbrăcat complet în cristale Swarovski

Un BMW Seria 3 a fost îmbrăcat complet în cristale Swarovski

Un BMW Seria 3 a fost îmbrăcat

Știi cum e să fie soare și să treacă prin fața ta un BMW Seria 3 a fost îmbrăcat complet în cristale Swarovski? La soare te-ai putea uita, dar la dansul, ba!

Cea mai strălucitoare mașină din România este cu adevărat o apariție care te poate orbi, dacă nu ai ochelari de soare. Este vorba despre un BMW seria 3 care, la preț de achiziție, second hand ce-i drept, a costat 30.000 euro. Valoarea acestuia s-a dublat între timp. De ce?

Alexandra Văcăruși este artist Swarovski și, cel mai frecvent, se ocupă să decoreze instrumentele artiștilor, pahare sau obiecte de artă. După ani de zile de experiență, s-a hotărât să treacă la nivelul următor, adică să decoreze o mașină. Pentru asta a ales mașina proprie, pe care a aplicat peste un milion de cristale Swarovski. Fiind inspirată de alte mașini din străinătate, artista noastră s-a hotărât să-și decoreze așa mașina. Asta și cu gândul la deschiderea unei noi afaceri: aceea de a închiria mașina la evenimente. „Muza”

BMW Seria 3 îmbrăcat în cristale Swarovski: Cum a fost posibil?

Mai întâi, s-a gândit că nu are sens să distrugă vopseaua mașinii și implicit caroseria cu adeziv puternic, așa că prima etapă a fost să o colanteze. După ce primul proces a fost încheiat cu succes, alături de verișoara ei s-a apucat să aplice cu penseta, piesă cu piesă, cristale pe toată mașina. Procesul a durat aproximativ șase luni.

Pe alocuri, acolo unde bijuteriile s-au încăpățânat să se așeze, Alexandra a insistat delicat, fără a adăuga prea mult adeziv. Nu-și putea permite să insiste cu adezivul, altfel cristalele puteau fi compromise. Când a terminat de decorat caroseria, a trecut la volan și ulterior, la cheie. Doar cheia a primit cristale negre și albe, păstrând culorile originale.

În total, BMW-ul Seria 3 al Alexandrei Văcăruși a primit peste 1 milion de cristale Swarovski, iar aplicarea acestora a necesitat cel puțin 132 de zile de manoperă (în doi oameni, dacă au lucrat câte 8 ore pe zi, ar înseamnă 2112 ore….). O muncă migăloasă, însă cu satisfacții enorme.

Am fost curioși să aflăm ce scrie în talonul mașinii. Ei bine, pe lângă

datele generale, aceasta este înregistrată ca fiind de culoare albă. Nici Poliția nu a avut nimic de comentat, mai ales că mașina circulă perfect legal.

Cu toate că ar putea fi interpretată ca fiind un moft, mașina a fost gândită pentru a câștiga bani cu ea. Cum spuneam, aceasta poate fi închiriată pentru evenimente deosebite (de exemplu, nunți sau botezuri) sau poate fi expusă în expoziții. Apropo, Alexandra nu deține carnet de c

onducere, însă asta nu o împiedică să-și dorească și un Rolls-Royce. Musai, îl va decora cu cristale Swarovski!

www.youtube.com/webcaar

webcaar

Related Posts

Audi A6, BMW 5-Series, or Mercedes-Benz E-Class – which would you buy?

Audi A6, BMW 5-Series, or Mercedes-Benz E-Class – which would you buy?

2021 Mercedes-Benz E-Class?

2021 Mercedes-Benz E-Class?

Are you excited about the return of Acura’s Type S Performance division?

Are you excited about the return of Acura’s Type S Performance division?

Say Goodbye To The Lincoln MKZ

Say Goodbye To The Lincoln MKZ

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads

Categories

Archives